کارشناسی ارشد مجموعه علوم اجتماعی

کلاس کنکور کارشناسی ارشد

معرفی رشته علوم اجتماعي

علوم اجتماعي به بررسي روابط اجتماعي، سازمانها، گروهها و روابط متقابل ميان ساختارهاي اجتماعي، اقتصادي،‌سياسي و فرهنگي مي‌پردازد. در ايران عموماً منظور از علوم اجتماعي رشته‌هايي چون مردم شناسي، جمعيت شناسي و ... است . ولي در كاربرد بين‌المللي كليه دانش‌هاي مربوط به انسان اجتماعي همچون اقتصاد،‌جامعه‌شناسي، سياست، ارتباطات،‌روان‌شناسي و حقوق... را شامل مي‌گردد. تفكر جامعه‌شناسي بيش از هر چيز به خودشناسي كمك مي‌كند كه به نوبه خود مي‌تواند به شناخت بهتر ما از دنياي روابط اجتماعي ياري كند. مطالعه جامعه‌شناسي تا آنجا كه با انديشه جزمي مبارزه مي‌كند، درك تنوع فرهنگي را مي‌آموزد بينش عملكرد نهادهاي اجتماعي را براي ما فراهم مي‌سازد و امكانات آزادي انسان را افزايش مي‌دهد.

• مهدی

[ 1395/10/12 8:9:35 ]

سلام شاخه مدیریت امور فرهنگی یا امور جوانان منابعی در ماهان وجود دارد در گروه علوم اجتماعی .ممنون

درود بر شما

خیر متاسفانه منابعی برای رشته مورد نظر شما  در ماهان موجود نمی باشد.

• رضا

[ 1395/10/03 12:25:35 ]

باسلام من پزشك هستم باتوجه به مدت زمان باقيمانده تا ارشد علوم اجتماعي ،ايا كتب ماهان براي قبولي كفايت ميكنه؟ لطفا پيشنهاد و راهنمايي بفرماييد باسپاس

درود بر شما

کتاب های ماهان درسته کتاب های جامع و کاملی هستند ولی زمان بندی شما بسیار مهم است.
    با آرزوی موفقیت

• حامد

[ 1395/09/25 16:48:42 ]

سلام رشته های کارشناسی علوم پزشکی مثل پرستاری می توانند در آزمون ارشد علوم اجتماعی شرکت کند ؟؟

بله . در آزمون ارشد محدویتی از نظر نوع رشته کارشناسی برای داوطلبان وجود ندارد.

• فاطمه

[ 1395/09/05 16:24:44 ]

سلام خسته نباشید من پژوهش علوم اجتماعی میخوام شرکت کنم آیا خواندن کتاب های ماهان برای قبولی در دانشگاه تهران کافیست؟

با سلام خدمت دوست عزیز

علاوه بر کتابهای ماهان باید برای دروس تخصصی منابع اصلی را هم مطالعه کنید.

• فاطمه

[ 1395/07/26 13:23:2 ]

سلام !من هنوز در هیچ موسسه ای ثبت نام نکردم.و هنوز نمیدونم در چه رشته ای کنکور بدم برای ارشد!آیا میتونم برای مشاوره با این شماره ای که گذاشتین تماس بگیرم؟

درود بر شما

بله شما میتوانید با شماره 0218506 تماس بگیرید و وقت مشاوره خود را تنظیم کنید. پوزش اگر پاسخ خود را دیر دریافت کردید.

• صفورا ترابی

[ 1395/07/13 21:31:27 ]

سلام و خسته نباشید. تا به حال در قسمت از مشاور بپرس دو بار سوال پرسیدم و هنوز پاسخی نیومده. شاید اینجا بهتر جواب داده بشه. من کارشناسیم ادبیات فارسی بوده. میخام ارشد جامعه شناسی بخونم. با چه درصدهایی میتونم تهران قبول بشم اگر زبان اصلا نزنم؟ خوندن کتابهای ماهان کافیه؟ دو بار تا حالا ارشد دادم و هربار شبانه اوردم.

درس زبان در کنکور ارشد ، درس مهمی است و به شما پیشنهاد می کنم اصلا آنرا کنار نگذارید.
    کنکور رقابتی است و درصدی که برای قبولی لازم است بستگی به دانش شرکت کنندگان هر سال و میزان دشواری سوالات دارد و قابل تعیین نیست.
    در کنار کتابهای ماهان خواندن منابع اصلی را توصیه می کنم.
    اگر شبانه را قبول شده اید با تلاش بیشتر دستیابی به روزانه  دور از انتظار نیست.

• صادق

[ 1395/06/08 9:54:22 ]

با سلام اکثرا فرموده اید که منابع ماهان کافی است . 1- میشه بفرمایید چند تا سوال روش تحقیق از منابع شما در ارشد مطرح شده است ؟ 2- شما که دارید پاسخ می دهید متخصص این رشته هم هستید ؟

بله بنده دانشجوی دکتری جامعه شناسی دانشگاه تهران هستم.
    بر اساس بررسی انجام شده به طور کلی 85 درصد آزمون های ماهان با سولات کنکور هم پوشانی داشته است.