کارشناسی ارشد مجموعه روانشناسی 2 > پرسش و پاسخ

همه سوالات
    ستاره

[ 1395/11/13 10:42:38 ]

سلام و خسته نباشید من کارشناسی مردم شناسی از مجموعه علوم اجتماعی دارم.میخواستم بدونم در صورتی که من برای ارشد رشته مشاوره رو بخوام شرکت کنم موقعیت کاری به چه صورت میشه؟ چون کارشناسیم مرتبط نیست کاری نمیتونم کنم؟ مثل مجوز برای دفتر مشاوره و ..؟ لطفا جوابم رو بدین

درود بر شما

بله همین طور که خودتون فرمودید مجوز دفتر نمیتوانید بگیرید ولی اگر شخصی بخواد که درکنار ایشون کار کنید با مدرک کارشناسی ارشد میتوانید کار کنید و یا در خانه های سلامت میتوانید مشغول به کار شوید
    با سپاس

اذی

[ 1395/10/26 12:17:9 ]

سلام: می خوام روانشناسی تربیتی شرکت کنم کدوم کدرشته رو باید بزنم اگه اشتباهی انتخاب کرده باشم امکان ویرایش دارم ؟ممنونم

بله در اسفندامکان ویرایش وجود دارد
    به دفترچه شماره یک سازمان سنجش مراجعه بفرمایید

زهرا مشکورمنش

[ 1395/10/10 11:54:56 ]

بیزحمت لینک دانلود بودجه بندی رو میزارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ماهانی عزیز

شما میتوانید از لینک زیر فرم مورد نظر را پر کنید و بعد فایل بودجه بندی را دانلود نمایید.
    سپاس

حجت پارسا

[ 1395/10/06 13:3:4 ]

سلام بر همه عزیزان من دانشجوی دانشگاه فرهنگیان هستم و رشتم راهنمایی و مشاورس بر این موضوع من روانشناسی دو رو انتخاب کردم فقط یه چند سوالی دارم 1. احتمال اینکه دولتی قبول بشم باید میانگین درصد چند درصد باشه؟ 2. نزدیک ترین شهر ها برای روانشناسی تو استان اصفهان کجاست؟

سلام دوست عزیز،

1. برای قبولی در دانشگاه های سراسری میانگین درصدها حداقل باید حدود 50% و بالاتر باشد.
    2. با استفاده از دفترچه شماره 2 کنکور ارشد که توسط سایت سازمان سنجش انتشار می یابد می توانید تمام دانشگاه های پذیرنده دانشجو در گرایش مورد نظر خود را مشاهده کنید.

راضیه

[ 1395/09/13 0:40:32 ]

باسلام من از شما خواهش دارم منو راهنمایی کنید که منابع رشته روانشناسی تربیتی رو از کی بپرسم و از کجا گیر بیارم؟؟؟خواهش میکنم کمکم کنید من سردرگمم و وقت داره از دستم میره

با سلام با توجه به وقت کم باقیمانده خواندن منابع اصلی امکان پذیر نمیباشد بهترین پیشنهاد برای شما خواندن اصلی ترین منبع در کنار کتاب کمک آموزشی میباشد
    آمارو روش تحقیق: کتاب دکتر دلاور
     روانشناسی رشد: نظریه رشد خویی نژاد
    روانشناسی عمومی: هیلگارد
    روانشناسی تربیتی: هرگنهان

شیرین

[ 1395/08/28 1:24:28 ]

با سلام.من رشته کارشناسی ام مددکاری اجتماعی هست.میخوام ارشد مشاوره و راهنمایی بخونم.کلی سوال دارم میشه راهنمایی ام کنید؟باید گروه روانشناسی2 شرکت کنم درسته؟

درود بر شما

خیر, رشته مشاوره از روانشناسی جدا شده و باید در رشته مشاوره شرکت نمایید. و برای اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید با شماره 0218506 تماس حاصل نمایید تا مشاورین تخصصی ماهان شما را راهنمایی کنند.
    با سپاس

معصومه

[ 1395/07/20 13:4:48 ]

من یه ارشد از مجموعه روان شناسی1 دارم،مجددا میتونم ارشد شرکت کنم توی مجموعه روان شناسی2؟

سلام دوست عزیز،

اگر فارغ التحصیل ارشد روزانه دانشگاه سراسری هستید فقط نمی توانید در مقطع ارشد روزانه دانشگاه سراسری مجددا تحصیل کنید، در غیر این صورت مانع دیگری وجود ندارد.

رویا

[ 1395/07/06 12:7:37 ]

با سلام و خسته نباشد من می خوام امسال در کنکور روانشناسی تربیتی شرکت کنم می خواستم بدونم آیا فقط با خوندن کتب موجود در پکیج روانشناسی تربیتی می تونم در دانشگاه سراسری قبول بشم ؟؟

سلام دوست عزیز،

برای قبولی در دانشگاه های سراسری علاوه بر کتاب های کمک آموزشی نیاز دارید بعضی از منابع اصلی را هم مطالعه کنید. با این حال کیفیت مطالعاتی شما بسیار مهم و تاثیرگذار است.

سوالات من

ثبت سوال جدید