کارشناسی ارشد مجموعه علوم ارتباطات اجتماعی > پرسش و پاسخ

همه سوالات
    غلامرضا الماسی

[ 1395/10/12 9:19:34 ]

سلام .ضمن عرض خدا قوت محضر شما عزیزان. بنده در مقطع کارشناسی در رشته روابط عمومی و امور رسانه تحصیل کردم واینک برای مقطع ارشد رشته علوم اجتماعی را به عنوان رشته اول و علوم ارتباطات اجتماعی را به عنوان رشته شناور انتخاب کردم .خواهشمندم اینجانب رادر خصوص منابع مورد نیاز جهت مطالعه راهنمایی فرمایید. باتشکر و سپاس فراوان

با سلام و روز بخیر

جهت تهیه منابع با خانم زاده رحیم به شماره 09109019035 در تلگرام پیام دهید

مبیناآقاخانی

[ 1395/07/23 20:43:59 ]

با عرض سلام وخسته نباشید. من دانشجوی ترم 3 کاردانی خبرنگاری از دانشکده رسانه خبرگزاری فارس(علمی کاربردی)هستم و قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در دانشکده خبر را دارم اما برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد قصد دارم کنکور سراسری بدهم. به نظر شما از الان برای کنکور، منابع را مطالعه کنم یا خیر؟ و آیا احتمال تغییر شرایط و منابع کنکور تا 3سال دیگر هست یا نه؟

با سلام و روز بخیر

متاسفانه ماهان برای رشته فوق خدماتی ارائه نمی کند.

سوالات من

ثبت سوال جدید