کارشناسی ارشد مجموعه زبان انگلیسی > پرسش و پاسخ

همه سوالات
    هادی

[ 1395/12/06 9:45:26 ]

سلام خسته نباشید شما به یک نفر پاسخ دادید و گفتید منابع ماهان برای دانشگاه دولتی کافی نیست. من الان شروع کردم به خوندن و خوب هم دارم میخونم با حرفتون نا امید شدم‌.... رشته من ادبیات انگلیسی هستش.ینی امید نداشته باشم برای قبولی ؟

منابع ماهان جامع هستند اما برای قبولی در دانشگاه دولتی در کنار کتابهای ماهان باید برای برخی دروس تخصصی منابع اصلی رو هم مطالعه کنید
    پس طبیعتا برای قبولی در دانشگاه دولتی باید وقت بیشتر از دو ماه گذاشت.

مجید

[ 1395/11/25 0:47:52 ]

با سلام می خواستم بدونم آیا موسسه دوره حضور ی ترمیک دانشگاهی برای رشته ادبیات انگلیسی هم داره، برای اونایی که لیسانسشونو پیام نور خوندن یا خیلی ضعیف کار کردن.

سلام دوست عزیز

بله، موسسه از سال 96 برای گرایش ادبیات انگلیسی هم کلاس حضوری برگزار خواهد کرد. برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر با 8506 تماس بگیرید.

سقاها

[ 1395/11/08 22:52:13 ]

خسته نباشید. من ترم آخر مترجمی هستم و با توجه به زمان محدود و حجم بالای مطالب ایا جزوه یا مرجعی هست که منابع مهم وپرسوال را در رشته مترجمی مشخص کنه چون تمامی منابع سایت مربوط به آموزش زبان هست

سلام دوست عزیز
    با توجه به زمان محدود شما میتوانید مجموعه کتابهای آمادگی کنکور ماهان را برای رشته مترجمی تهیه کنید و اگر ساکن تهران هستید میتوانید از کلاسهای حضوری نیز استفاده کنید.

محمدي

[ 1395/10/12 15:46:40 ]

سلام خسته نباشيد من كارشناسي فناوري اطلاعات دارم اما براي كارشناسي ارشد مي خواستم رشته زبان انگليسي بخونم. مي خواستم ازتون بپرسم پيشنهاد شما در اين حدود ٤ ماه چي هست؟؟ مي تونم خودم كتابهاي مجموعه انگليسي رو بخونم و قبول بشم؟؟ يا حتما بايد كلاس برم؟؟ ممنونم

سلام دوست عزیز
    زمان باقیمانده تا کنکور محدود است و شما هم تغییر رشته ای هستید. با توجه به این شرایط بهترین راه برای شما استفاده از کلاسهای حضوری است و خودتان هم باید ساعات مطالعه ای خوبی داشته باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 0218506 تماس بگیرید.

Zahra

[ 1395/10/09 3:40:14 ]

سلام و خسته نباشید بنده بسته ی مدیریت اجرایی رو تهیه کردم اما چون از کنکور حذف شد میخوام ارشد زبان بخونم، میخواستم بدونم زبان عمومی که تو بسته مدیریت اجرایی بود با زبان عمومی که تو بسته ی زبان انگلیسی هست فرق داره؟

با سلام و روزبخیر

رشته مدیریت اجرایی با عنوان رشته مدیریت کسب و کار برگشت
    بله زبان عمومی رشته زبان کلا با رشته زبان عمومی متفاوت می باشد.

معصومه قدرت لو

[ 1395/10/03 11:41:40 ]

سلام من سال ۷۹ لیسانس حسابداری گرفتم و بطور منظم و این اخیرا جسته گریخته زبان انگلیسی خوانده ام،بنظر شما الان برای شروع آکادمیک زبان انگلیسی با گذشت ۱۶ سال از لیسانسم و تغییر رشته از حسابداری به زبان موفق خواهم بود؟

سلام دوست عزیز
    با توجه به وقفه تحصیلی شما باید برای کنکور تلاش بیشتری کنید اما هیج مانعی برای موفقیت شما وجود ندارد. با اراده قوی شروع به مطالعه کنید.

زینب محمدپور

[ 1395/09/27 12:45:28 ]

با سلام رشته کارشناسی من مترجمی بوده و میخوام برای ارشد ادبیات انگلیسی شرکت کنم. با توجه به اینکه الان تصمیم به خوندن گرفتم میخوام راهنماییم کنید که از کجا شروع کنم؟

سلام روزتون بخیر باشه

چون رشتتون مترجمي بوده و ادبيات رشته سنگيني هست، و با توجه به اين كه دو ماه بيشتر فرصت ندارین، به جزوات ماهان بسنده كنید و خيلي عالي فقط اين كتابها رو بخونین و هيچ سورسي نخونید
    ان شاءالله موفق باشین

مريم جلوه دار

[ 1395/09/27 8:4:12 ]

با سلام ميخواستم برنامه ي كلاس حضوري زبان شناسي ارشد ترم زمستان را بدانم ؟؟

سلام دوست عزیز
    درس زبانشناسی در ترم زمستان روزهای جمعه ساعت 13 تا 17 تشکیل خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 0218506 تماس بگیرید.

افسانه مسلمی ترکی

[ 1395/09/04 10:41:22 ]

نام کاربری من مسدود شده چیکار باید بکنم؟؟؟

اگر در تهران تشریف دارید با شماره تلفن 0218506 تماس بگیرید
    اگر در شهرستان هستین به دفتر جذب شهر خودتون مراجعه کنید تا مشکل را برای ما دوست عزیز حل کنند.

افسانه مسلمی

[ 1395/09/04 10:34:20 ]

نام کاربری من مسدود شده, چیکار باید بکنم؟؟

دوست عزیز سلام
    با 0218506 تماس بگیرید و با واحد آزمون صحبت کنید.

اولین قبلی1 | 2بعدی آخرین
سوالات من