کارشناسی ارشد مجموعه مهندسی کامپیوتر > پرسش و پاسخ

همه سوالات
    حسین لطفی

[ 1395/09/12 18:23:40 ]

سلام و خسته نباشید.. من لیسانس رشته نرم افزارم.. میخوام ارشد نرم افزار آزاد قبول شم هم میخوم بخونم.. سراسری که خیلی سخت باید باشه ولی آزاد میتونم قبول شم کلن چنتا سوال درست بزنیم قبول میشیم ؟؟؟؟؟؟ اگه قبول نشدیم تکمیل ظرفیت چطور امکانش هست که بردارن؟؟؟ این تکمیل ظرفیت هم ثبتنام میکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟

با عرض سلام و خسته نیاشید

اما مطمنا فرق انچنانی نخواهد داشت ...

با ارزوی توفیق و سربلندی

نظمی - مشاور ماهان - دانشجوی دکترای تربیت مدرس

میلاد

[ 1395/08/18 20:9:21 ]

با سلام من الان دانشجوی ترم یک فیزیک کارشناسی ارشد هستم، میخواهم انصراف بدم و رشته کامپیوتر را بخوانم امکانش هست که باز در کنکور ارشد سراسری شرکت کنم

اگر فقط و فقط دانشجوی روزانه دانشگاه های سراسری کشور  هستید. انصراف دهید نمی توانید در کنکور شرکت نمایید.
    در غیر این صورت می توانید در کنکور کامپیوتر شرکت نمایید. البته سعی و تلاش بسیاری برای قبولی نیاز دارید.

مهسا

[ 1395/08/13 21:43:56 ]

سلام , من کارشناسى نرم افزار رو دارم مى خواستم بپرسم ميشه ارشد رو رياضى بخونم ؟ پيش نياز داره؟

شما فقط می توانید رشته های شناور انتخاب کیند

رشته ریاضی شناور نیست

سيد مصطفي بينش طريق

[ 1395/07/10 12:43:50 ]

شروع کلاس های ترم زمستان از بهمن ماه می باشد.

علی

[ 1395/07/04 9:5:22 ]

ومدنم اول از همه بخاطر رسپانسیو بودن وب سایت تشکر میکنم! واقعا عالیه! من ترم سه نرم افزار هستم و برا کنکور ارشد هم برنامه ریزی کردم ولی میترسم وقت کافی برا تموم کردن و مرور مطالب نداشته باشم! در ضمن وقت کافی برا کلاس اومدنم ندارم! میشه راهنماییم کنید لطفا !

ترم سه  که نمی تونه کنکور ثبت نام کنه!!!!!!!!!

اران

[ 1395/07/03 18:20:13 ]

بله شما با کمی سعی و تلاش می توانید در رشته کامپیوتر و یا فناوری اطلاعات ادامه تحصیل بدهید.

مدرسی

[ 1395/06/12 17:59:37 ]

سلام من ترم اخر کارشناسی نرم افزار هستم از دانشگاه ازاد و علاقه ی زیادی به زبان دارم برای شرکت در کنکور ارشد زبان باید چه منابعی رو بخونم؟آیا کار مشکلیه برای من که دانشگاه ازاد بودم ارشد زبان قبول شم؟

با توجه به علاقه و زمان ی که دارید می توانید شرکت کنید
    برای گرفتن اطلاعات بیشتر با دفتر موسسه تماس حاصل بفرمایید.

مریم

[ 1395/04/09 17:13:25 ]

سلام.من کارشناسی مهندسی نرم افزارم. واسه ارشد گرایش کدوم رشته بهتره نرم افزار یا ای تی؟

سلام دوست عزیز

انتخاب گرایش وابسته به آینده و هدف شغلی شماست. هر گرایشی به خودی خود مزایایی دارد، اما انتخاب گرایش مناسب برای شخص شما را، هدف شما تعیین می کند.
    اگر برنامه آینده تان بیشتر به سمت عضویت در هیئت علمی و تدریس سوق دارد و یا به موارد برنامه نویسی علاقمند هستید، پیشنهاد می شود که مهندسی نرم افزار را برای ادامه تحصیل انتخاب کنید. ولی در نظر داشته باشید که در حیطه مهندسی فناوری اطلاعات در مواردی تقاضای شغلی بیشتری وجود دارد.
    نکته مهم و اصلی که همواره بایستی به آن توجه داشت، علاقه شخصی شماست. به خاطر داشته باشید که علاقه شما در سایه پشتکارتان، ضامن موفقیت شماست!

پیروز باشید.

سوالات من