کارشناسی ارشد مجموعه مهندسی عمران > پرسش و پاسخ

همه سوالات
    حمید

[ 1395/11/13 22:5:2 ]

سلام من کارشناسی رو کامپیوتر خوندم. حالا میخوام ارشد رو عمران بخونم! به نظر شما مشگلی به وجود نمیاد ؟ 2- در مورد حق امضا کمی توضیح می دهید؟ آیا به من هم حق امضا می دهند؟ سپاس

امکان تحصیل در مقطع ارشد عمران برای شما وجود دارد.
    اما باید توجه داشته باشید که دروس تخصصی عمران به پایه قوی نیاز دارند.

ضمنا به به دانشجویان ارشد عمران که کارشناسی رشته دیگری بوده اند، حق امضا در هیچ پایع تعلق نمیگیرد.

نیلوفر

[ 1395/11/12 2:32:1 ]

سلام. برای قبولی در گرایش مدیریت ساخت دانشگاه تهران به چه رتبه و درصد دروسی نیاز دارم؟

درود بر شما

رتبتون که باید دو رقمی باشه و میانگین درصدی دروس هم باید 45 تا 50با شه.
    با سپاس

مونا

[ 1395/10/11 13:30:35 ]

سلام ،چرا بعد از تکمیل فرم، کلاسهای ترم زمستان نمایش داده نمیشود؟

ماهانی عزیز
    در چند روز گذشته مشکل از سرور ما بوده ولی در حال حاضر بدون هیچ مشکلی شما می توانید بعد از پر کردن فرم آن را دانلود نمایید.
    سپاس

محمد شمسی خانی

[ 1395/10/02 12:10:40 ]

سلام خسته نباشید من میخاستم بدونم برای قبولی در مهندسی عمران محیط زیست دانشگاه خواجه نصیر مجازی ویژه شاغلین باید حداقل چه رتبه ای رو کسب کنم. ممنونم که پاسخ میدید.

دوره های مجازی رتبه مشخصی ندارند و بسته به استقبال داوطلبان تعیین میگردد. اما بطور کلی رتبه های دوره های مجازی بسیار بالاست.

حسین

[ 1395/09/16 10:14:12 ]

سلام با توجه به ادغام کنکور آزاد و ارشد آیا ضرایب همه دروس برای آزاد یک در نظر گرفته می شود؟

بله

[ 1395/07/29 2:13:35 ]

سلام خسته نباشید میخواستم بپرسم با95تا فاصله بااخرین فرد قبولی در تکمیل ظرفیت درصورتی که دانشگاه2نفر ظرفیت دارد احتمال قبولی من وجود دارد؟؟؟؟؟؟

در مرحله تکمیل ظرفیت هر اتفاقی ممکن است بیفتد و همه چیز بستگی به میزان انتخاب رتبه های قبل از شما خواهد داشت.

موفق باشید.

[ 1395/07/24 11:47:25 ]

با سلام من در ادامه سوال قبل من باید از هر درس40 درصد جواب دهم یا فقط مثلا زبان انگلیسی 40 درصد جواب بدهم برای رتبه 300؟ و سوال دیگر کتاب تست خوب برای زبان انگیسی و مکانیک خاک معرفی کنید؟؟؟باتشکر.

باسلام مجدد
    در سوال قبلی پاسخ داده شد.

موفق باشید.

[ 1395/07/20 19:58:55 ]

باسلام من دقیقا باید از هر درس 40 درصد پاسخ دهم ؟؟؟؟یا کلا40درصد از ازمون پاسخ دهم ؟و سوال دیگر کتاب تست خوب و مفید برا ی زبان انگلیسی و مکانیک خاک معرفی کنید باتشکر.

باسلام
    برای کسب رتبه مناسب در آزمون ارشد عمران تجربه ثابت کرده میانگین درصد کلیه دروس دواطلب باید حدود 40% باشد. البته این قانون کلی نیست و ممکن است هر ساله این رقم تغییراتی داشته باشد.

منابع ماهان در این زمینه کمک کننده خواهند بود. جهت اخذ مشاوره تخصصی با شماره 8506 تماس حاصل فرمایید.

[ 1395/07/14 14:35:39 ]

باسلام من کارشناسی با معدل 17/20 قبول شدم حالا میخوام دانشگاه دولتی امیر کبیر گرایش عمران محیط زیست قبول شم باید چه درصدی از دروس جواب بدم ورتبه چند باشه قبول میشم؟؟؟؟ممنون

سلام برای قبولی در محیط زیست امیرکبیر دوره روزانه باید رتبه ای حدود ۳۰۰ و میانگین درصد ۴۰ داشته باشید.
    البته در نظر داشته باشید این ارقام برای دوره شبانه رتبه حدود ۶۰۰ و میانگین ۳۵درصد خواهد بود.

بهنام

[ 1395/07/09 14:47:29 ]

باعرض سلام و خسته نباشید..میخواستم بدونم که برای قبولی در رشته ژیوتکنیک در دانشگاهای تهران کسب چه رتبه ای لازم هست.باتشکر

سلام داوطلب گرامی
    برای قبولی در رشته ژیوتکنیک در دانشگاه های تهران روزانه و شبانه رتبه حدود 500 لازم است.

اولین قبلی1 | 2بعدی آخرین
سوالات من