برنامه همایش های تخصصی دکتری

در همایش تخصصی دکتری ماهان چه می گذرد؟
• با روند پذیرش دانشجو در مقطع دکتری با روش جدید آشنا هستید؟
• از منابع جدید آزمون دکتری اطلاع دارید؟
• آیا میدانید شیوه جدید چند مرحله دارد؟
• می خواهید در دانشگاه سراسری در مقطع دکتری تحصیل کنید و یا در دانشگاه آزاد؟
• تا چه میزان از پتانسیل علمی و پژوهشی خود شناخت دارید؟
• رقبا در چه سطحی هستند؟
برای موفقیت در آزمون دکتری نیازمند برنامه¬ریزی دقیق و بهینه هستیم و کسی می تواند این برنامه را در اختیار ما بگذارد که خود یک بار با موفقیت این مسیر را طی کرده باشد. مرحله اول ورود به این آزمون تصمیم و تمرکز است. پس از اخذ تصمیم قطعی باید مسیر صحیح را شناخت و در مسیر آن گام برداشت. همواره در مسیر با فراز و نشیب هایی مواجه هستیم که گاهی داوطلبان را با یاس و نا امیدی مواجه می کند.
همانطور که میدانید روند پذیرش و منابع آزمون دکتری سراسری از 15 مرداد ماه توسط سازمان سنجش آمورش کشور، تغییر یافته است. در همایش تخصصی دکتری ماهان، با روند جدید آزمون دکتری آشنا خواهید شد. همچنین روش های مطالعه دروس عمومی، پایه و تخصصی را فرا گرفته و از منابع جدید این آزمون اطلاع کسب می نمایید. همچنین هر سوالی که درباره اصول موفقیت در این آزمون دارید می توانید از رتبه یک کنکور دکتری 94 بپرسید.
نقشه کوتاه ترین مسیر، همراهی با یک فرد خبره در طول مسیر و خودآزمایی لحظه به لحظه سه ابزار ارزشمند در رسیدن به هدف نهایی است. با حضور در همایش تخصصی دکتری ماهان این ابزارها را در اختیار داشته باشید.

تاریخ  روز  محل همایش دکتری
94/7/1