آغاز ثبت‌نام کنکور ارشد 95 از فردا

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه ها از فردا دوشنبه 16 آذرماه خبر داد.

حسین توکلی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی پانا، با بیان این خبر اظهار داشت: ثبت نام برای شرکت در آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 95 و بیست و یکمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور از طریق سازمان سنجش از روز دوشنبه 16 آذرماه آغاز و در روز یکشنبه 22 آذرماه به پایان می رسد.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور ادامه داد: دفترچه راهنمای ثبت نام حاوی شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی قبل از آغاز ثبت نام از داوطلبان بر روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد.

توکلی در ادامه با اشاره به نحوه پرداخت هزینه آزمون کارشناسی ارشد نیز گفت: با توجه به اینکه پرداخت هزینه ثبت نام به صورت اینترنتی انجام می‌ شود داوطلبان لازم است به وسیله کارت‌ های عضو شبکه بانکی شتاب که پرداخت الکترونیکی آنها فعال است با مراجعه به سایت سازمان و پرداخت 300 هزار ریال به عنوان وجه ثبت نام نسبت به خرید سریال ثبت نام اقدام کنند.

به گفته وی، هر داوطلب می تواند علاوه بر کد رشته امتحانی اصلی خود (کد رشته امتحانی اول) از میان 66 کد رشته امتحانی که در دفترچه راهنما به عنوان کد رشته‌های شناور مشخص شده نسبت به انتخاب کد رشته امتحانی دوم از میان کد رشته امتحانی شناور اقدام کنند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور ادامه داد: این داوطلبان ضرورت دارد برای ثبت کد رشته امتحانی دوم نیز در تقاضانامه اینترنتی 300 هزار ریال دیگر نیز بابت وجه ثبت نام برای شرکت در آزمون کد رشته امتحانی دوم پرداخت و یک سریال اعتباری دیگر دریافت کنند.

توکلی اضافه کرد: همچنین آندسته از داوطلبانی که علاقمند به شرکت در دانشگاه پیام نور و موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و غیر دولت هستند نیز می بایست با پرداخت 92 هزار ریال دیگر، برای شرکت در گزینش دوره‌های مذکور اقدام کنند.

به گفته مشاورعالی سازمان سنجش، کارت شرکت در آزمون و برگه راهنما از روز یکشنبه 12 اردیبهشت ماه لغایت چهارشنبه 15 اردیبهشت 95 روی سایت سازمان قرار می‌ گیرد و آزمون مذکور در صبح و عصر پنج شنبه 16 و جمعه 17 اردیبهشت 95 در حوزه‌های امتحانی مربوط برگزار خواهد شد.

تاریخ بروزرسانی : 1394/09/15