برنامه زمانبندی آزمون های آزمایشی شبیه سازی دکتری

* طراحی سوال بر اساس سرفصل های پر تکرار و منابع کلیدی
* برگزاری آزمون های آزمایشی به طور همزمان در 180 نمایندگی ماهان در شهرهای مختلف

* آزمون های آزمایشی شبیه سازی شده

همه میدانیم که در فرایند مطالعه فردی به هر اندازه به صورت فردی به تست زنی بپردازیم ولی نیاز است که برای دانستن سطح علمی رقبای خود در یک جامعه آماری بالا سنجیده شویم تا در زمان مناسب اقدام به بهبود نقاط ضعف خود نماییم.

آزمون های آزمایشی از جمله ابزارهایی است که داوطلبان ورود به دانشگاهها برای مواجهه بهتر با آزمون دکتری ناگزیر از مشارکت در آنها هستند. فارغ از تمام فوایدی که این آزمونها می توانند برای آماده سازی داطلبان داشته باشند، این نکته که آزمون های آزمایشی دارای چه میزان تشابه و تطابق با فضای واقعی آزمون دکتری هستند و به چه میزان داوطلبان را با واقعیت آزمون دکتری مواجه می سازند از اهمیت خاصی برخوردار است.
موسسه آموزش عالی ماهان مفتخر است که آزمون های آزمایشی برگزار شده توسط این موسسه در سال تحصیلی 94 بیشترین و نزدیک ترین مشابهت را با آزمون دکتری داشته است این تشابه از منظر ؛ طراحی ، تشابهات موضوعی ، سرفصل ها و منابع کلیدی آزمون دکتری بررسی گردیده است.
برای انجام هر کار بزرگ و موفقیت در آن ،بهترین کار تمرین و تکرار همان کار است .اگر موفقیت در آزمون دکتری را هدف خود قرار دهیم ،برای کسب یک رتبه برتر و مناسب نیاز به تمرین مداوم خواهیم داشت و بهترین تمرین ، شرکت در آزمون های آزمایشی می باشد.

آزمون های آزمایشی ماهان در 8 مرحله از آبان ماه برگزار خواهد شد. که به صورت کاملا مبحثی از 25% منابع شروع و تا آزمون های جامع به پایان می رسد.
 از ویژگی آزمون های 8 مرحله ای این است که از زمان مناسب( آبان) در یک سنجش بزرگ و با جامعه آماری بالا ارزیابی می شویم و برای بهبود ضعف های خود زمان زیادی را داریم.
گاهی آنقدر دیر متوجه ضعف های خود میشویم که دیگر فرصت برای جبران آن نداریم.
آزمونهای آزمایشی دکتری همزمان در سراسری ایران برگزار خواهد شد.
مزایا:

15/11/95

جامع دوم

29/11/95

هزینه آزمون های آزمایشی 8 مرحله:

10.000.000

ردیف

بودجه بندی آزمون

تاریخ آزمون

50% اول

27/9/95

50% دوم