مصاحبه با محمد حسین نجفی رتبه یک دکتری زبان و ادبیات فارسی

محمدحسین نجفی

2.      رتبه قبولي دکتری  خود را ذكر نماييد

رتبه یک رشته زبان و ادبیات فارسی

3.      لطفا بفرمایید فارغ التحصيل چه رشته اي با چه معدلي از كدام واحد دانشگاهي هستيد؟

دانشجوی کارشناسی ارشد و ترم آخر هستم در حال حاضر نیز  با معدل18  مشغول تحصیل در د انشگاه تهران می باشم

4.      با رتبه بدست اورده در آزمون دکتری چه درصدهایی زدید؟

زبان عمومی 23درصد/ استعداد تحصیلی 53درصد/ میانگین دروس تخصصی 62درصد

5.      چه عواملی را در قبول کنکور خود موثر میدانید؟

علاقه به ادامه تحصیل به من انگیزه میداد که بعد از دفاع ارشد ، تحصیل در مقطع دکتری را شروع کنم

6.      تعداد ساعات مطالعه شما برای قبولی به طور ميانگين در روز چقدر بوده است؟-و طی چه مدت درس خواندید؟

برنامه  ریزی من از ابتدای ارشد بود و من در کارشناسی رشته برق خوانده ام اما در مقطع ارشد تغییر رشته دادم.

سوالات ادبیات تحلیلی است در متون نظم و نثر من بیشتر تست می زدم و سعی کردم سرعت تست زدنم را تقویت کنم و در طی تحصیل ارشدم روزانه دوساعت عربی می خواندم.

7.      از کدام  محصولات ماهان استفاده کردید و چه نقشی در قبولی شماداشت؟

از جزوات و کتب موسسه استفاده کردم و راضی بودم

هنوز هیچ سوالی ثبت نشده است .