مصاحبه با سعید نیری رتبه یک دکتری رشته مدیریت کارآفرینی

سعید نیری هستم

2.      رتبه قبولي دکتری  خود را ذكر نماييد

یک رشته مدیریت کارآفرینی

3.      لطفا بفرمایید فارغ التحصيل چه رشته اي با چه معدلي از كدام واحد دانشگاهي هستيد؟

من دانشجوی کارشناسی ارشد ترم آخرهستم و در دانشگاه تهران مشغول تحصیل ام و تا شهریور 93 دفاع خواهم کرد.

4.      با رتبه بدست اورده در آزمون دکتری چه درصدهایی زدید؟

نظریه کارآفرینی63درصد/ تشخیص فرصت کارآفرینی 62درصد/ تحلیل محیط کسب و کار 42 درصد/ زبان تخصصی 38درصد/روش تحقیق28درصد/ آمار24 درصد

5.      چه عواملی را در قبول کنکور خود موثر میدانید؟

از آنجایی که بین ارشد و دکتری وقفه فاصله نیافتاد بمن کمک کرد که نکات اصلی تمرکز کنم و همین طور از مقطع کارشناسی مدیریت خوانده ام و علاقه ام به ادامه تحصیل بمن انگیزه میداد

6.      تعداد ساعات مطالعه شما برای قبولی به طور ميانگين در روز چقدر بوده است؟-و طی چه مدت درس خواندید؟

فقط یک ماه چون من دانشجو هستم و جمع بندی مباحث رو در اختیار داشتم در همین زمان کم به نتیجه مطلوبم رسیدم.

7.      چه عاملی باعث شدموسسه ماهان را به عنوان پشتیبان تحصیلی خود انتخاب کنید؟

آشنایی قبلی که با موسسه داشتم و باعث شد به خدمات موسسه اعتماد کنم.

8.      از کدام  محصولات ماهان استفاده کردید و چه نقشی در قبولی شما داشت؟

از جزوات و آزمون های آزمایشی و کتب موسسه ماهان استفاده کرده بودم

هنوز هیچ سوالی ثبت نشده است .