بالاترین درصد تطبیق در آزمون دکتری 94 ماهان

گزارش تطبیقی و مقایسه ای آزمون های آزمایشی دکتری موسسه آموزش عالی آزاد ماهان

آزمون های آزمایشی از جمله ابزارهایی است که داوطلبان ورود به دانشگاهها برای مواجهه بهتر با آزمون سراسری ناگزیر از مشارکت در آنها هستند. فارغ از تمام فوایدی که این آزمونها می توانند برای آماده سازی داطلبان داشته باشند، این نکته که آزمون های آزمایشی دارای چه میزان تشابه و تطابق با فضای واقعی آزمون سراسری هستند و به چه میزان داوطلبان را با واقعیت آزمون دکتری مواجه می سازند از اهمیت خاصی برخوردار است.

موسسه آموزش عالی ماهان مفتخر است که آزمون های آزمایشی برگزار شده توسط این موسسه در سال تحصیلی -93 بیشترین و نزدیک ترین مشابهت را با آزمون دکتری داشته است این تشابه از منظر ؛ طراحی ، تشابهات موضوعی ، سرفصل ها و منابع کلیدی آزمون دکتری بررسی گردیده است. برای ارائه آمار دقیق پرسش های 8 مرحله آزمون آزمایشی توسط اساتید و طراحان آزمون ها و کارشناسان آموزشی موسسه تجزیه و تحلیل شده است.

مجموع تشابهات؛ موضوعی، محتوایی ، مفهومی را در این صفحه به اجمال هر رشته را نشان میدهد.

درصد

رشته