دروس عمومی، پایه و تخصصی کارشناسی ارشد اقتصاد علوم اقتصادی

دروس عمومی با ضریب 1 (آزمون پایه سازمان سنجش آموزش کشور)
زبان انگلیسی (زبان عمومی)
هوش و استعداد تحصیلی
دروس پایه با ضریب 4 (آزمون پایه سازمان سنجش آموزش کشور)
آمار و ریاضی
اقتصاد خرد
اقتصاد کلان
دروس تخصصی مشترک در همه شاخه‌های علوم‌اقتصادی :
زبان خارجه تخصصی، اصول سازمانی و مدیریت، حقوق تجارت، مبانی جامعه‌شناسی، ریاضیات، آمار، روش تحقیق، اصول حسابداری، جغرافیای اقتصادی ایران، اقتصاد خرد، اقتصاد کلان، پول و بانکداری، مبانی فقهی اقتصاد صدر اسلام، نظام‌های اقتصادی، تجارت بین‌الملل، اقتصاد توسعه، اقتصاد ایران.
دروس تخصصی اقتصاد نظری :
اقتصاد صنعتی، حسابداری شرکت‌ها، حسابداری صنعتی، اقتصاد منابع، مدیریت تولید، ارزیابی طرح‌های اقتصادی، اقتصاد سنجی، حقوق کار و روابط صنعتی، پژوهش عملیاتی.شاخه اقتصاد پول و بانکداریدانشجویان این شاخه با نحوه عملکرد بانک‌های داخلی و خارجی، اسناد اعتباری ارزی، سیاست‌های پولی و مالی به عنوان مهم‌ترین سیاست‌های تثبیت اقتصادی و چگونگی تجزیه و تحلیل صورت حساب‌های مالی آشنا می‌شوند.
دروس تخصصی اقتصاد پول و بانکداری :
عملیات بانکی داخلی، عملیات بانکی خارجی، سیاست‌های پولی و مالی، بانکداری اسلامی، روش‌های مقداری در بازرگانی، سازمان‌های پولی و مالی بین‌المللی، حسابداری شرکت‌ها، تجزیه و تحلیل صورت‌های مالی، ارزیابی طرح‌های اقتصادی، تأمین منابع مالی و بورس اوراق بهادار، مدیریت مالی.
دروس تخصصی اقتصاد کشاورزی :
اقتصاد کشاورزی، توسعه و سیاست کشاورزی، اقتصاد منابع، اقتصاد سنجی، ارزیابی طرح‌های اقتصادی، بازاریابی محصولات کشاورزی، مدیریت مزرعه، جامعه‌شناسی روستایی، پژوهش عملیاتی.
دروس تخصصی اقتصاد نظری :
اقتصاد کشاورزی، اقتصاد مدیریت، اقتصاد ریاضی، اقتصاد سنجی، تاریخ عقاید اقتصادی، برنامه‌ریزی اقتصادی، اقتصاد منابع .
دروس تخصصی اقتصاد بازرگانی :
اقتصاد مدیریت، روش‌های مقداری در بازرگانی، مدیریت تولید، ارزیابی طرح‌های اقتصادی، حسابداری شرکت‌ها، حسابداری صنعتی، اصول بازاریابی، اصول بیمه، مدیریت مالی.