معرفی رشته آموزش زبان انگلیسی

دروه دکتری آموزش زبان انگلیسی بالاترین مقطع تحصیلی دانشگاهی است که در این رشته اعطای مدرک می انجامد ومجموعه ای هم آهنگ از فعالیتهای پژوهشی و علمی است که برنامه آن با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص برای کادر هیات علمی دانشگاهها به منظور تدریس سطوح مختلف رشته های زبان انگلیسی تهیه و تدوین گردیده است.

طول دوره تحصیل

طول دوره دکتری آموزش زبان انگلیسی حداقل 3 سال و حداکثر مجاز طول دوره برای دانشجویان تمام وقت 4 سال است که شامل دو مرحله آموزش و تدوین رساله می باشد.
حداکثر طول مدت مجاز مرحله آموزشی چهار نیمسال است و چنانچه دانشجو بتواند در این مدت مرحله آموزشی را به پایان برساند از ادامه تحصیل محروم خواهد شد.
مرحله تدوین رساله پس از قبولی دانشجو در امتحانات مرحله آموزشی آغاز میشود و با تدوین و دفاع از رساله پایان مپذیرد.
تبصره: افزایش طول دوره با پیشنهاد استاد راهنما و تایید گروه به مدت سه نیسمال امکان دارد.